Добедојдовте во светот на музиката!

Вашата омилена музика достапна на сите уреди, смартфон, таблет или лаптоп.

Слушајте музика каде и да сте, дури и кога немате пристап до мобилен интернет или Wi-Fi, преку офлајн опција на сервисот www.ShoutCast.mk

Слушајте насекаде и во било кое време

Уживајте во омилената музика без реклами и ограничувања, споделувајте текстови од омилените песни на Мрежа.мк, Instagram, Facebook достапни со едноставен клик.

Зошто да не изберете нам?

Влезете во светот на музиката со услугите на ShoutCast.mk кој Ви овозможува пристап до светски познатати музички платформи и Ви нуди повеќе од 73 милиони странски и домашни песни.

Топ корисници на ShutCast.mk

Повик до сите групи и пејачи

Регистрирајте се на KISS FM за да се поврзете со обожавателите, да ги споделувате вашите песни и да ја зголемите вашата публика.

  • Поставете песни
  • Проверете статистика

Подготвени ли сте за одлична забава?